A branding agency on a mission

Een merk moet onderscheidend, relevant en herkenbaar zijn, maar ook blijven. Wij creëren merken die knallen! Zo zorgen wij dat de waarden van jouw merk, wordt ervaren in alles wat je doet.

Onze aanpak
stap voor stap

 • 01

  Kennismaking

  Laten we eerst kennismaken. In deze voorafgaande, verkennende fase leggen we vooral ons oor te luisteren. Graag vernemen we wat je drijft als ondernemer en welke richting je met jouw merk of bedrijf uit wil gaan. Zo kunnen we heel precies inschatten en formuleren wat het SQUAD team voor jou kan betekenen.

 • 02

  Merkstrategie

  Effectieve communicatie vergt openheid en een stevige onderbouw. Om een compleet beeld te kunnen schetsen, verzamelt ons team commentaren en opinies van stakeholders, medewerkers en doelgroepen. Interviews en inspiratiesessies leggen relevante gegevens bloot. Met die verworven inzichten bepalen we de richting waarin jouw merk zich gaat bewegen.

 • 03

  Creatie

  Alles is grondig voorbereid en doordacht. Alle on- en offline applicaties werden ontwikkeld, van logo/branding over packaging en van magazines en drukwerk tot websites en animaties. Nu kan ons team met de uitrol van start en is het tijd om echt te knallen! En dit volgens een strak plan en een strikte timing.

 • 04

  Optimalisatie

  Tijden en omstandigheden evolueren. Wat gisteren goed werkte, werkt vandaag misschien niet meer. Relevant en up-to-date blijven met je merk is van levensbelang. Alert reageren, evalueren, bijsturen en optimaliseren maken integraal deel uit van onze aanpak. Zo blijf je de concurrentie steeds een stapje voor.

Onze services

01

Strategie

Marketingstrategie
Marketing- & communicatieplan
Positionering
Brand values
Contentstrategie
02

Design & branding

Logodesign & Branding
Copywriting
Grafisch ontwerp
Packaging design
POS materiaal
03

Social & digital

UI & UX design
SEO - SEA
E-mailcampagnes
Social media strategie
Contentplan